logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kitalálós kérdés: melyik királyi családtag szerepel a képen?

| Szerző: hirado.hu
A szemüveg és a műbajusz nem sokig tévesztette meg a lesifotósokat.

Ő királyi „félénksége” még 1980-ban a svájci Klostersben (a királyi család tagjainak egyik kedvenc téli üdülőhelye) síelt barátaival és, hogy elkerülje a kéretlen lesifotósok hadát, felismerhetetlenné tette magát olyan kellékekkel, mint a műbajusz, a szemüveg és a krumpliorr. Persze nem lehetett ilyen olcsó trükkel átvágni a szemfüles paparazzókat, akik rögtön kiszúrták a turpisságot – írja a People.

A helyes válasz a kitalálós kérdésre nem más, mint Károly herceg, a brit trón örököse.

A fotósok később, hogy megtréfálják a herceget, szintén maskarát öltöttek magukra, aminek sikere nem is maradt el. Károly mind a négyüket meginvitálta egy közös fotóra, ami kétségtelenül emlékezetes pillanat maradt mindannyiuk számára.

Koránt sem szokatlan, hogy a királyi családtagok jelmezt vagy álnevet használnak nyaralásaik során, hogy védjék a magánéletüket. Korábban a Daily Mailnek egy mozi vezetője árulta el, hogy Vilmos herceg és Katalin inkognitóban megnézték a Toy Story harmadik részét, de mindketten álruhát és parókát viseltek a vetítés alatt, hogy senki fel ne ismerje őket.

A cambridge-i pár még a 2010-es évek elején, amikor Anglesey-ben laktak, ki se léptek az utcára sapka és napszemüveg nélkül, a teljes sztori érdekében pedig „egy ütött-kopott fehér Ford Transit furgonnal közlekedtek” egy helyi lakos szerint.

Harry hercegnek állítólag Spike Wells néven saját Instagram oldala volt, de az álnév használata a kis György herceg számára sem ismeretlen fogalom. Történt ugyanis, hogy György és kishúga Sarolta, nagymamájuknál, Carole Middletonnál töltötték a hétvégét, a délutáni sétájuk közben pedig egy kutyát sétáltató nővel elegyedtek szóba.

„A fiatal hercegnek nagyon tetszett a kutyám, így hát elkezdte simogatni. Megkérdeztem Györgyöt, hogy mi a neve, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan tudtam, de meglepetésemre azt válaszolta, hogy Archie-nak hívják, hatalmas mosollyal az arcán.”

Ajánljuk még