logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kanye West veréssel fenyegeti Kim Kardashian pasiját új dalában

| Szerző: hirado.hu
Ye, azaz Kanye West néven ismert rapper új kislemezt adott ki. Az új „Eazy” című számban a Kim Kardashian való közelgő válását és négy gyermekük közös felügyeleti jogát tárgyalja. Ráadásul exe új pasiját, Pete Davidson humoristát is megfenyegette.

 

Az új dal már a megjelenése előtt is nagy port kavart, hiszen a kislemez borítóján egy nyúzott majom látható. A PETA amerikai állatjogi szervezet például egy közleményben támadja a rappert, miszerint az aktivistáik rendszeresen találkoznak hasonló látvánnyal a különböző húspiacokon.

Kanye az új számánál sem fogta vissza magát. Ye a dalban többek közt megemlíti a folyamatban lévő válását, a “világ legjobb válásának” nevezve azt, hozzátéve, hogy még a bíróságra is együtt mennek Kim Kardashiannal – írja a Variety.

A legváratlanabb sor mégis az, mikor azt mondja, hogy azért élt túl egy 2002-es autóbalesetet, hogy össze tudja verni Kim Kardashian jelenleg pasiját, a Saturday Night Live humoristáját, Pete Davidsont.

Mielőtt Kardashian és Davidson randizni kezdtek volna, csak barátok voltak. A Staten Island királya című film sztárja még 2019-ben Westtel és Kardashiannal együtt is vacsorázott, és egy interjú során bevallotta, hogy párként csodálta őket.

A humorista a The Tonight Show-ban a Jimmy Fallonnak adott interjúban idézte fel a találkozást. „Csak azt akarom mondani, hogy Kim és Kanye… a valaha volt legaranyosabb pár” – mondta Davidson annak idején. „Nagyon, nagyon édes emberek. Nagyon jól éreztem magam velük.”

Két évvel később Kardashian és Davidson már egy párként szerepelt az újságok címlapján, miután a lesifotósok egy vidámparki randevú során lencsevégre kapta őket. A következő hetekben már nyíltan vállalták kapcsolatukat.

Azóta Kanye West sem szingli, hiszen jelenleg Julia Fox színésznővel randizgat. A páros szilveszterkor találkozott, és úgy tűnik, azóta elválaszthatatlanok.

 

Ajánljuk még