logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Heidi Klum első dalát szétszedik a rajongók

| Szerző: hirado.hu
A 48 éves német szupermodell a kifutót mikrofonra cserélte, na de jól tette?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

Heidi Klum, akit a modellszakma egyik legnagyobbikaként tartanak számon, az utóbbi időben főleg a képzeletnek nem sokat hagyó fotói miatt került a címlapokra. Mostani dobása azonban talán még pucér képeinél is nagyobbat szól majd, ugyanis megjelent élete első kislemeze, amin nem más működik közre, mint Snoop Dog – írja a Just Jared.

A Chai Tea With Heidi című dal épphogy megjelent, máris kapott hideget-meleget a rajongóktól. A tábor kisebb fele örül, hogy a szupermodell megcsillogtatta énektudását, a nagyobb részük azonban azt tanácsolja, inkább maradjon a kifutónál, mivel ezzel a „harmatgyenge” hangzással aligha fog énekesnői karriert befutni a jövőben.

Persze nem valószínű, hogy a negatív kritikák kedvét szegnék Klumnak, aki az NME-nek adott interjújában valóra vált álomként mesélt legelső, most debütált daláról:

Amikor kigondoltam, az járt a fejemben, hogy valami olyasmivel szeretnék kezdeni, ami nagyot szól majd. Mivel hatalmas Snoop Dog rajongó vagyok, felkerestem őt az ötletemmel és legnagyobb meglepetésemre, tetszett neki. Olyan dalt akartam, ami táncra és szórakozásra készteti az embereket és Snoop segített pontosan ezt nyújtani. Néha meg kell csípnem magam, hogy megbizonyosodjak róla, hogy ez nem csak egy álom.

Heidi az interjú végén megnyugtatott mindenkit, hogy zenei karrierje nem áll majd a modellkedés útjába, bár megjegyezte, hogy lánya, Leni lassacskán több felkérést kap már, mint ő.

Igyekeztem őt távol tartani a reflektorfénytől, de be kellett lássam: ő már tinédzser. 17 éves, jogosítványa van és már elég idős ahhoz, hogy ő válassza meg, mivel szeretne foglalkozni és ha ez a modellkedés, hát áldásom rá.

Lenire azóta több ügynökség felfigyelt és túl van élete első címlapján is. A szakma üdvöskéje a tavaly január-februári német Vogue magazin első oldalán Heidi mellett debütált.

Ajánljuk még