logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sean Pennek nem sikerült visszahódítania 32 évvel fiatalabb feleségét

| Szerző: hirado.hu
Magánbírót fogadtak, hogy felgyorsítsák a válásukat.

Októberben érkezett a hír, hogy az Oscar-díjas sztár felesége, Leila George a Ragadozó városok színésznője egy év házasság után beadta a válókeresetet a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra. Sean és Leila képviselője akkor nem reagált a hírre, hogy mi vethetett véget a kapcsolatnak.

Aztán a pár Miamiban egy partin jelent meg együtt december elején, és a jelenlévők szerint úgy tűnt, hogy ismét együtt vannak. Azt, hogy újabb esélyt adnak egymásnak tovább erősítette, hogy a szilvesztert is együtt töltötték, Penn állítólag Sydney-ig utazott, hogy feleségével legyen.

Azonban a People magazin legfrissebb információ szerint a válás egyáltalán nincs lefújva, a pár ugyanis a héten magánbírót fogadott, Scott Gordon személyében. Kaliforniában, főleg a vagyonosabbak esetében szinte már divat ideglenes bírót bérelni, ez ugyanis általában meggyorsítja az egyébként igen lassú jogi procedúrát.

Úgy tudni, Gordon 950 dolláros óradíját és az egyéb költségeket is a színész állja majd.

Sean és Leila 2016-ban talált egymásra nem sokkal azután, hogy Sean szakított Charlize Theronnal. Négy évvel később megtartották az esküvőt is, de mivel világszerte javában tombolt a koronavírus-járvány, ezért a korlátozások miatt otthonukban, Zoom közvetítés segítségével tartották meg az esküvőt a színész két gyermeke és Leila testvére társaságában.

Leila a színész harmadik felesége. Penn 1985-ben vette el Madonna énekesnőt, de házasságuk négy év után kifulladt. Ezután Robin Wright, a Kártyavár színésznője mellett találta meg a boldogságot, frigyük tizenhat évig, egészen 2010-ig kitartott. Szerelmükből született a most harmincéves Dylan és a huszonnyolc éves Hopper.

Ajánljuk még