logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alec Baldwin privát szerelmes levelek miatt nem akarja átadni a mobilját a hatóságoknak

| Szerző: hirado.hu
A színész tart attól, hogy a Rust-nyomozást nem érintő szenzitív információk szivárognának ki a telefonjáról.

Alec Baldwin nem adta át a nyomozóknak a mobiltelefonját, annak ellenére sem, hogy nyilvánosan azt állította, mindenben együttműködik a Rust című filmje felvételén történt baleset nyomozása kapcsán és a házkutatási parancsoknak is aláveti magát.

A Santa Fe megyei seriff hivatala csütörtöki sajtóközleményében közölte, hogy már december 16-án bekérték a színész mobilját, a kérelmüket pedig még aznap jóváhagyta a bíró. A nyomozók ezután e-mailben kézbesítették a parancsot Baldwin ügyvédeinek, akik állításuk szerint elismerték, hogy megkapták az üzenetet. A telefon azonban azóta sem került benyújtásra.

Az ügyben a People magazin felkereste a színész ügyvédjét, Aaron Dyert, aki nyilatkozatában így fogalmazott:

A múlt hétvégén megállapodtunk Santa Fe seriff hivatalával és a helyi kerületi ügyészséggel, hogy Mr. Baldwin telefonját ezen a héten átadjuk felülvizsgálat céljából. A tragikus eset óta Mr. Baldwin továbbra is együttműködik a hatóságokkal, és minden ezzel ellentétes felvetés egyszerűen nem igaz. Kértük a hatóságokat, hogy szerezzenek engedélyt, hogy meg tudjuk védeni Mr. Baldwin magánéletét a Rustot nem érintő egyéb ügyekben, és még mindig ezen dolgozunk.

Alec maga is megszólalt az üggyel kapcsolatban, akinek súlyos aggályai vannak a telefonnal kapcsolatban, mivel azon olyan szenzitív, magánéletét érintő információk vannak, melyekek bár a tragédiához nem kapcsolódnak, nem szeretné, ha nyilvánosságra kerülnének.

“Pontosan tudni akarom, hogy mit is szeretnének. Ott vannak a fotóim, a szerelmes levelek a feleségemnek, ezeket nem nyálazhatják csak úgy át.”

A színész mindemellett nem fogja visszatartani a Rustot érintő információkat, és a telefont is átadja, amint annak keretei meghatározásra kerülnek. Mint leszögezte, számára a legjobb módja az elhunyt operatőr, Halyna Hutchins előtti tisztelgésnek, ha kiderül az igazság, amiben ő továbbra is közreműködik.

Alec Baldwin egyébként nem érzi magát bűnösnek a Rust forgatásán történtek miatt, ahogy azt már az ABC-nek adott december eleji tévésinterjúban leszögezte.

“Tudom, hogy valaki felelős azért, ami történt, de nem tudom megmondani, hogy ki az, csak azt, hogy nem én”

– nyilatkozta Baldwin.

Kapcsolódó tartalom

A színész szerint egyetlen egy megválaszolatlan kérdés marad csupán: hogyan került éles lőszer a forgatásra? Szerinte az a valaki az igazi bűnös, aki az éles lőszert a helyszínre vitte.

A tragédia a színész legújabb filmje, a Rust forgatásán történt október 21-én, ahol a 68 éves színész egy kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A lövések következtében a 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott a mellkasába, a mögötte ülő 48 éves Joel Souza rendezőt pedig a vállán érte lövés, aki túlélte a balesetet.

A nyomozóhatóságok korábbi közlése szerint Baldwin úgy tudta, hogy a fegyver biztonságos, és folyik a vizsgálat annak kiderítésére, hogyan került éles lőszer a kellékfegyverbe.

Ajánljuk még