logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Válik a feleségétől Jason Momoa - 16 év után mondanak búcsút

| Szerző: hirado.hu
Kapcsolatuk során más emberekké váltak, így most elengedik egymást.

Közel 16 év után a válás mellett döntött Jason Momoa és Lisa Bonet. A hírt közösségi oldalukon, egy közös nyilatkozatban jelentették be.

“Mindannyian érezzük ezeknek a változó időknek a szorítását és változásait. Forradalom van kibontakozóban, és ez alól a mi családunk sem kivétel. Így szeretnénk tudatni, hogy felbontjuk a házasságunkat. Nem azért osztjuk meg ezt, mert hírértékűnek tartjuk, hanem mert az életünket őszinteséggel és méltósággal éljük. Felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akivé éppen válunk.”

– olvasható a bejegyzésben.

A párról sokáig azt hitte a nyilvánosság, hogy még 2007-ben örök hűséget fogadtak egymásnak, de valójában csak 2017-ben mondták ki az igent topangai otthonukban, ahol egy szűk körű családias ceremóniát tartottak.

Jason és Lisa 2005-ben ismerkedett meg, két évvel később megszületett kislányuk Lola, majd fiuk, Nakoa-Wolf, aki most 13 éves.

Lisa egyébként másodszorra válik, 1987 és 1993 között Lenny Kravitz felesége volt, akitől lánya, a színésznőként befutott Zoe Kravitz született.

Ajánljuk még