logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Christina Ricci a sajtóból tudta meg, hogy a lányát Cleopatrának hívják

| Szerző: hirado.hu
A kétgyermekes anyuka most a televízióban mesét a félreértésről.

Még december első hetében érkezett az örömhír, hogy Christina Ricci, Az Álmosvölgy legendája és az Addams Family sztárja és fodrász kedvese, Mark Hampton szülők lettek.

A büszke apa akkor Instagramján erősítette meg a hírt, hogy egészséges kislánya született, akinek ráadásul fenséges nevet választottak.

“A szívem majd felrobban, Christina és Cleo jól vannak és épp kipihenik az eseménydús reggelt. Isten hozott közöttünk Christina Ricci Hampton.”

– írta közösségi oldalán, míg sztorijában az újdonsült anyuka és kislánya első közös pillanatait is megmutatta a rajongóknak.

Christina Ricci most az Ellen Degeneres Show vendége volt, ahol bizony némi kulisszatitokra is fény derült a névválasztással kapcsolatosan. Mint a 41 éves színésznő bevallotta, ő a sajtóból tudta meg, hogy a lánya teljes neve, Cleopatra.

“Miután császárral szültem, még volt egy kis dolog velem, így a papírokat a férjem töltötte ki. Mivel a gyerek teljes nevét kellett beírni, kérdezte is, hogy akkor a Cleopatrát írja-e? Mondtam neki, hogy majd később beszélünk erről, nekem most teljesen mindegy. Aztán olyan izgatott volt, kiírta az Instájára, ahonnan átvette a világsajtó. Szóval így lett a lányom neve Cleopatra.”

Christian elárulta, hogy párjával csak Cleónak akarták hívni a gyermeküket, de arról sosem beszélgettek igazán, hogy ez most egy becenév csupán, vagy a teljes forma. A színésznő egyébként nem bánja, hogy így alakult, mégiscsak egy királynő nevét viseli csemetéje.

Christina 2020-ban még magánéleti drámája miatt került a címlapokra, amikor is távoltartási végzést kért erőszakos exférje, James Heerdegen ellen. Ricci akkor gyorsított eljárásban kapta meg a bírósági határozatot, melynek értelmében semmilyen kommunikáció nem történhet a színésznő és kisfia, valamint a családfő között.

Ricci és Heerdegen 2011-ben találkoztak a Pan Am című sorozat forgatásán. A pár 2013-ban házasodott össze, gyermekük, Freddie most hétéves.

Ajánljuk még