logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Katalin hercegné negyvenéves lett – a legbénább ajándékot férjétől kapta

| Szerző: hirado.hu
A meglepetés, amint Cambridge hercegnéje soha nem fog elfelejteni.

Csak úgy repül az idő és ezzel minden bizonnyal Katalin hercegné is egyetért, aki ma töltötte be negyvenedik életévét. Nem kétséges, hogy férje, Vilmos herceg emlékezetes ajándékkal készül neki, a háromgyermekes királyi apuka azonban egy podcast műsorban bevallotta, hogy ez nem mindig volt így – írja a Hello magazin.

„Három egymást követő évben esőkabátot vettem neki, aztán egyik évben gondoltam egyet és egy távcsővel leptem meg a születésnapján. Azóta se érti miért kapta, minden évben felhánytorgatja” – mesélte nevetve a herceg, majd folytatta:

Ez még a kapcsolatunk első néhány évében történt, de azt hiszem ez is hozzájárult ahhoz, hogy összekötöttük az életünket tíz évvel ezelőtt. Őszintén szólva fogalmam sincs miért vettem neki egy távcsövet, akkoriban jó ötletnek tűnt.

Szerencsére a herceg sokat fejlődött az évek alatt az ajándékválasztások szempontjából. Esküvőjük napján egy pár zafír és gyémánt fülbevalóval lepte meg Katalint, első közös karácsonyukkor pedig a hercegné kedvenc tervezőjével készíttetett ékszekereket neki.

Vilmos és Katalin tavaly áprilisban ünnepelte tizedik házassági évfordulójukat, első találkozásuk azonban még 2001-ben volt, amikor mindketten a St. Andrews Egyetem hallgatói voltak.

Katalin születésnapját várhatóan szűk családi körben tartják majd, és három gyermekük György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg mellett a hercegné szülei, Carole és Michael Middleton vesz részt az ünneplésen a cambridge-iek otthonában, Anmer Hallban.

Ajánljuk még