logo

Műsorújság

Rendkívüli

Rakétatámadás érte Kárpátalját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ki nem találná, kivel randizik a Superman Louis Lane-je

| Szerző: hirado.hu
A frissen elvált Kate Bosworth a kétezresévek egyik nagy sztárja mellett találta meg a boldogságot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kate Bosworth (@katebosworth) által megosztott bejegyzés

Justin Long neve biztosan ismerősen cseng a romantikus filmek kedvelőinek, a most 43 éves színész ugyanis olyan hollywoodi sikerprodukciókban játszott, mint a Kicsi kocsi – Tele a tank, a Hétmérföldes szerelem vagy a Nem kellesz eléggé.

Long a minap egy podcast műsorban nyilatkozott egy világot megosztó kérdésről, ami úgy hangzik: való-e az ananász pizzára?

„Szerintem az emberek többségét már a felvetés is kiborítaná, de én szeretem igen, ahogy a barátnőm is. Vicces mert még soha nem találkoztam senkivel aki szeretné az ananászt a pizzán” – mesélte Justin, aki sokak bánatára azt sajnos nem árulta el, kicsoda jelenleg szíve hölgye.

Erre azonban nem is volt szükség, ugyanis több forrás is megerősítette a PageSixnek, hogy Justin Long a Superman visszatér színésznője, a nemrég elvált Kate Bosworth mellett talált rá a boldogságra. Ezt a tényt egyelőre a sztárpár egyik fele sem erősítette meg.

A két színész még az év elején egy film forgatásán találkozott, ami önmagában még nem lenne feltétlen gyanús, de Kate a májusi premieren áradozott kollégájáról és a fantasztikus közös munkáról, amit aztán augusztusi válás követett, a rajongók pedig önkéntelenül is összekötötték a két eseményt.

Ajánljuk még