logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kevés a kilenc hálószoba Harrynek és Meghannak – új otthont keresnek négy főre bővült családjuknak

| Szerző: hirado.hu
18 hónap idilli kertvárosi élet után, a hercegi pár költözni akar.
Meghan hercegné és Harry herceg (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

A sussexi pár még 2020 elején döntött úgy, hogy hátrahagyva királyi kötelezettségeiket, az Egyesült Államokban telepednek le, hogy nyugodt és botránymentes életet tudjanak biztosítani kisfiúknak, Archie-nak. Nos, aki ismeri az elmúlt másfél év történéseit, az tudja, hogy Harry és Meghan elképzelése nem valósult meg maradéktalanul.

A családjuk azonban idén nyáron újabb fővel bővült, a kis Lilibettel, akiről nemrég osztották meg az első fotót a büszke szülők. A kicsi érkezése óta Meghanék neve szinte alig szerepelt a sajtó hasábjain, így akár azt is feltételezhetjük, hogy a hercegi pár végre eleget tesz ígéreteinek és biztosítják gyarapodó családjuknak a nyugodt és biztonságos környezetet.

Első lépésként Harryék eladják szeretett montecitói 11 millió fontos otthonukat, ami egy több mint harmincezer négyzetméter fenyő- és ciprusfákkal körülvett telken fekszik – írja cikkében a Mirror.

A hatalmas luxusingatlanban kilenc hálószoba, tizenhat fürdőszoba, egy teaház, teniszpálya és saját játszótér is található. A ház továbbá rendelkezik még könyvtárral, irodával, wellness részleggel, moziteremmel, játékteremmel, borospincével, medencével és egy ötállásos garázzsal is.

A környék egyébként kifejezetten népszerű a hírességek körében, Meghanék szomszédjai között van Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres is.

Bár úgy tudni, a sussexi pár nagyon szerette a házat, Lilibet érkezésével igazi álomotthonra vágynak. Azt egyelőre még nem tudni, milyen környéken néznek ingatlanhirdetéseket, de az biztos, hogy a mostaninál csendesebb és eldugottabb birtokban gondolkodnak.

Ajánljuk még