logo

Műsorújság

Rendkívüli

Rakétatámadás érte Kárpátalját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Betty White nélkül is megtartják a komika 100. születésnapi műsorát

| Szerző: hirado.hu
A legendás színésznő január 17-én ünnepelte volna századik születésnapját, az évfordulóra pedig különleges műsorral készültek neki, aminek vezetését nem sokkal halála előtt vállalta el a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Betty White (@bettymwhite) által megosztott bejegyzés

Bár a médiaértesülések szerint, Betty kifejezetten jó egészségnek örvendett, amit sokszor ő maga hangoztatott a vele készített interjúkban, a színésznő örök álomra hajtotta fejét, amit a sajtó december 31-én adott hírül.

A különleges születésnapi műsor, így értelmét vesztette, ezért a készítők azon voltak, hogy lefújják az egészet, de végül úgy döntöttek, a show-t megtartják, hogy ezzel tisztelegjenek a legendás színésznő emléke előtt – írja a NY Post.

A Betty White: 100 év fiatalság – A születésnap című filmben a rajongók bepillantást nyerhetnek a színésznő hétköznapjaiba, a forgatásokba, abba, milyen volt a kapcsolata a kollégáival, hogyan szórakozott otthon, és hogy milyen fontos tevékenységet végzett állatvédőként.

Láthatunk majd felvételeket a színésznő néhány legemlékezetesebb szerepéből, beleértve a Saturday Night Live műsorvezetői fellépését, a Golden Girls-ben nyújtott alakítását, és a Super Bowl reklámját. Persze mindez tisztelgés White előtt, aki nőként először készíthetett nemzeti tévéműsort, és ő volt az első női Emmy-jelölt is.

Betty White a média úttörője volt, a leghosszabb karriert futotta be a női színészek között, az elmúlt 80 évben több sorozatban és filmben is szerepelt, első karakterét 1939-ben formálta meg.
A színésznőnek egyébként óriási rajongótábora van, melynek nagy részét a fiatalabb korosztály teszi ki, akiket egyedi humorával és utánozhatatlan stílusával nyert meg magának.

Ajánljuk még