logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Úgy járnak a betörők Meghan és Harry villájába, mint más a boltba

| Szerző: hirado.hu
Mindössze tizenkét napon belül kétszer törtek be a hercegi pár montecitói házába.

Az ingatlanban, ahol a pár két kisgyermekükkel, a hároméves Archie-val és az egyéves Lilibettel él, mindkét alkalommal járt a rendőrség – írja a Hello magazin.

A hatóságokat május 19-én koraeste riasztották először, majd alig két héttel később, május 31-én másodjára is kiment a rendőrség Harryék otthonához.

Mindkét illetéktelen behatolás kapcsán birtokháborítás és tulajdon elleni bűncselekmény miatt indított nyomozást a Santa Barbara-i rendőrség, akiket az elmúlt 14 hónapban hatszor hívott ki a sussexi pár.

Harry herceg és felesége 2020 júniusában költöztek be a Montecito-kastélyba, hivatalos nevén a Chateau of River Rockba. Az ingatlanban spa, teniszpálya és egy saját játszótér is található, amit a gyerekeik is élvezhetnek.

A környék híres eldugott domboldali birtokairól, amelyek zavartalan magánéltet ígérnek, és így hírességek egész sorát vonzották, köztük Oprah Winfreyt, Tom Cruise-t és Ellen DeGeneres-t. Harry és Meghan birtoka egy magánúton található, hosszú felhajtóval és nagy biztonsági kapukkal.

Belül a házban összesen kilenc hálószoba és 16 fürdőszoba található. A beszámolók szerint van egy különálló vendégház is két hálószobával és két fürdőszobával, amelyet a család többi tagja, különösen Meghan édesanyja, Doria használ, aki a közelben, Los Angelesben él.

A főépületben könyvtár, iroda, spa külön száraz és nedves szaunával, edzőterem, játékterem, mozi, borospince és öt autónak helyet adó garázs is található.

Kívül végtelen pázsitfelület van, emeletes rózsakertekkel, teniszpályával, teaházzal, nagy szabadtéri medencével és még egy gyerekházikóval is Archie és Lilibet számára.

Ajánljuk még