logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A világ legromantikusabb városában tölti nászútját J. Lo és Ben Affleck

| Szerző: hirado.hu
A friss házasok Párizsban romantikáznak a hétvégén.

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket párizsi nászútjukon fotózták le, alig néhány nappal Las Vegas-i esküvőjük után.

A sztárpár kézen fogva andalgott a szerelem városában, az 52 éves Lopez egy mélyen dekoltált piros ruhában tündökölt, míg újdonsült férje sötét öltönyt viselt.

A franciaországi utazás volt az első kiruccanásuk, mióta az énekesnő megerősítette, hogy ő és Affleck a hétvégén titokban kimondták az igent.

A Bennifer néven ismert pár az éjféli menyegzőt életük legjobb éjszakájaként emlegeti, melyet maga Jennifer Lopez fogalmazott meg rajongói hírlevelében. A hírlevélből kiderült az is, hogy az énekesnő ikrei, valamint Affleck gyermekei is jelen voltak a nagy napon.

Lopez két lenyűgöző ruhát viselt a menyegzőn, az egyiket egy régi filmből kölcsönözte, a másik pedig egy Zuhair Murad által tervezett csipkés kreáció volt. Affleck pedig a saját szekrényéből húzott elő egy elegáns zakót – olvasható a közleményben.

„Ez volt a lehető legjobb esküvő, amit el tudtunk képzelni”

– írta Lopez.

Lopez és Affleck a 2000-es évek elején kezdtek randevúzni, egy évvel később el is jegyezték egymást, 2004-ben viszont felbontották azt, a „túlzott médiafigyelem-re” hivatkozva.

Miután különváltak Affleck feleségül vette Jennifer Garner színésznőt, Lopez pedig Marc Anthony énekeshez ment feleségül. Végül a pár 2021-ben újra egymásra talált, nemsokkal később pedig igazi örömhír érkezett, miszerint Affleck megkérte kedvese kezét.

Ajánljuk még