logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Súlyos műtétje után fotózták le Michael Caine-t

| Szerző: hirado.hu
A 89 éves filmlegenda Michael Caine tűnt fel Londonban, négy hónappal azután, hogy egy nagyon komoly gerincműtéten esett át. A színész, gondozója és járókerete segítségével tudott csak sétálni.

A kétszeres Oscar-díjas színészt feleségével, a 75 éves Shakirával látták a brit fővárosban, ügyeik intézése közben. A 89 éves Caine egy járókeret segítségével közlekedett. Gerincműtétje után, erősen kapaszkodott a mozgást segítő eszközbe és mindvégig felesége közelében maradt. Bokatörése miatt, Caine már 2018 óta használ botot és járókeretet – olvasható a New York Post cikkében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Legends Inc. (@legends.inc) által megosztott bejegyzés

A házaspárt egy gondozó kísérte a londoni sétára, aki később, az „Olasz meló” sztárját egy várakozó járműbe segítette.

Caine egy fekete baseball sapkát és széldzsekit viselt. A járókelők látszólag észre sem vették, hogy a kétszeres Oscar-díjas sztár halad el mellettük.

A londoni kiruccanásra azután került sor, hogy Shakira még márciusban közölte a sajtóval, hogy férje egy komoly gerincműtéten van túl és lábadozik. Úgy tudni, a beavatkozást egy londoni magánkórházban végezték el.

Caine tavaly októberben beszélt hátproblémáiról. A színész nyilatkozataiból az sejlett ki, hogy esetleg visszavonul, bár a későbbiekben egyértelműen cáfolta, hogy filmes karrierjét feladná.

„Ami a visszavonulást illeti, több mint 50 éve kelek reggel 6-kor, hogy filmeket forgassak, és egyhamar nem fogok megszabadulni az ébresztőórámtól!” – mondta a sztár.

Caine jelenleg Londonban él Shakirával, közel felnőtt lányukhoz, a 48 éves Natashához. A színésznek van egy másik lánya is, a 66 éves Dominique Caine, Patricia Haines színésznővel kötött első házasságából.

Ajánljuk még