logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ed Sheeran meglepte 60 éves rajongóját a születésnapján

| Szerző: hirado.hu
Álmában sem gondolta volna az angliai Trowbridge Oaks Bupa gondozóotthonban élő Julie Maskelyne, hogy 60. születésnapján a rajongott sztár, Ed Sheeran fogja felköszönteni. Az angol énekes időt szakított sűrű programjából, hogy örömöt szerezzen rajongójának.

Julie Maskelyne négy éve él a Parkinson- és Huntington-kórban szenvedők ellátására szakosodott Trowbridge Oaks Bupa gondozóotthonban.

Miközben szülinapját tortával, eperrel és egy pohár pezsgővel ünnepelte, egy ismerős arc bukkant fel a tévé képernyőjén, az otthon nappalijában.

Ed Sheeran volt az, aki egy nagyon különleges, szívhez szóló videóüzenettel lepte meg az idősotthon lakóját a „nagy napon”, melyben Julie-t „első számú rajongójának” nevezte. Julie – aki igazán nagy rajongója Ednek – határtalanul boldog volt, amikor a popsztár felköszöntötte.

A nem mindennapi meglepetést, az otthon dolgozói, Helen és Elissa szervezték, akik üzenetet küldtek az énekes rajongói klubjának és izgatottan várták a választ.

Helen Meaden, az otthon foglalkozás-szervezője azt mondta:

„Julie központi személyiség az otthonban, ezért valami különlegeset akartunk a 60. születésnapjára. Üzenetet küldtünk Ed Sheeran rajongói klubjának, amelyben arra kértük, hogy küldjön egy személyre szabott videót. Tudtuk, hogy ez nem lesz könnyű, hiszen ő egy hatalmas popsztár, így hihetetlenül meglepődtünk, amikor három héttel később válaszolt”.

Nem ez az első alkalom, hogy a jószívű Ed meglepi egy rajongóját. Még 2015-ben a szupersztár épp Kanadában turnézott, ahol egy bevásárlóközpontban vásárlás közben meghallotta a 13 éves Sydney Bourbeau-t, amint Thinking Out Loud című dalát énekli. Ezúttal is egy szerencsés rajongó álmát váltotta valóra, amikor csatlakozott hozzá egy meglepetés duett erejéig – írja cikkében a Mirror.

Ajánljuk még