logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Halálos ágyán vette el szerelmét, majd életmentő nászajándékot kapott

| Szerző: hirado.hu
Egy haldokló olasz férfi utolsó kívánsága az volt, hogy feleségül vegye párját. Legfőbb vágya teljesült, de azt ő maga sem hitte, hogy egy felbecsülhetetlen nászajándékot fog kapni, egy új szívet.

A 47 éves Maurizio Calorio júniusban szívrohamot kapott. A férfi élet-halál között lebegett, aki a torinói Molinete kórházban feküdt, életfenntartó gépre kötve. Maurizio úgy döntött, hogy feleségül veszi élettársát, a 42 éves Silvia Ducát, amíg még teheti – írja cikkében a Daily Mail.

Duca elmondta: „Szeptemberre volt kitűzve az esküvőnk, de nem tudtuk, hogy eljutunk-e odáig”.

 

Maurizio Calorio és Silvia Duca (Fotó: Facebook-CronacaQui)

Az esküvőt, ünnepélyes keretek között a városháza egyik tisztviselője celebrálta a férfi kórházi ágyánál, amelyet léggömbök és vérvételi csövek kupakjaiból készült csokrok díszítettek.

Calorio romló állapota miatt szívátültetésre várt. Az esküvőig abszolút kilátástalan volt a helyzete. Aztán néhány órával a frigy megkötése után kiderült, hogy Nápolyban rendelkezésre áll egy adományozott szív.

A szívet különjárattal a torinói kórházba szállították és Calorio még aznap este egy hétórás műtéten esett át. A férfi továbbra is megfigyelés alatt áll. A műtét sikeres volt, az orvosok teljes felépülésre számítanak.

A pár hat éve van együtt, van egy három hónapos közös kislányuk.

Ajánljuk még