logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Adele készen áll a családalapításra új párjával

| Szerző: hirado.hu
A színésznő párkapcsolata nem csak múló románc, már közös gyermeket tervez kedvesével.

Bár Adele-nek volt férjétől már van egy kisfia, a kilencéves Angelo és Rich Paulnak korábbi kapcsolatából szintén van három gyermeke, a popcsillag és a sportügynök abban reménykedik, hogy a közeljövőben tovább gyarapítják családjukat egy közös csemetével – írja a PageSix.

Az énekesnő a BBC podcastjában mesélt arról, hogy egy nagy álma válna valóra, ha bővíthetnék családjukat kedvesével.

„Határozottan szeretnék még néhány gyereket. Csodálatos lenne.”

Szerencsére Adele 40 éves párja is osztja az énekesnő vágyait, Rich Paul korábban elárulta, hogy a vállalkozása kezdetén állandóan úton volt, költözött egyik városból a másikba, gyermekei pedig egy szempillantás alatt felnőttek és ő lemaradt az olyan nagy pillanatokról, mint az első lépések, a biciklizés vagy a futás.

„Utólag bármit megadnék azért, hogy láthassam a gyerekeimet felnőni. Éppen ezért, ha még egyszer az az áldás érne, hogy apa lehetek, minden pillanatánál jelen szeretnék lenni.”

Adele-t és Rich Pault eleinte néhány rendezvényen látták együtt, majd a csöndet megtörve, az énekesnő tavaly nyáron közzétette az első közös fotójukat egy szívecskés emoji kíséretében. Azóta már össze is költöztek, és állítólag a lánykérés is megtörtént, legalábbis erre utal az énekesnő gyűrűsujját díszítő hatalmas gyémánt, amit a Brit Awards zenei díjátadó gálán is viselt.

Ajánljuk még