logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Beckham házaspárt így még biztosan nem látta

| Szerző: hirado.hu
23 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A házaspár egy igazán exkluzív helyen ünnepelte meg 23. házassági évfordulóját. Beckhamék egy gyertyafényes vacsorát költöttek el Párizs szívében, kilátással az Eiffel-toronyra. A sztárpár egy drága és különleges vörösborral koccintott a nagy napra.
(Fotó: Instagram/@victoriabeckham)

David és Victoria Beckham igazán stílusosan ünnepelte 23. házassági évfordulóját. A 48 éves Victoria Instagram-sztorikban dokumentálta a romantikus városban töltött éjszakát, amik mellett egy sosem látott régi közös fotót is megmutatott rajongóinak a családi albumából – olvasható a Mirror oldalán.

A pár megadta a módját az ünneplésnek, a tetőteraszos, exkluzív vacsora előtt Posh és Becks egy piros szív alakú lufit eresztett az égbe évfordulójuk alkalmából. David, aki köztudottan akár több ezer fontot is költ egy jó minőségű borra, ezúttal sem garasoskodott. Posztjában azt írta, hogy a különleges estére, különleges vörösbor jár.

Victoria a következő üzenetet gravíroztatta szerelmének a bortartóra:

„David, annyira szeretlek. Köszönök mindent. Boldog évfordulót”.

Az emlékezetes vacsorán Victoria egy ízléses fehér blézert viselt, amelyet ezüstösen csillogó harisnyával kombinált, míg David egy elegáns, szabott öltönyben feszített.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stlye Chic (@styleochic) által megosztott bejegyzés

David és Victoria 1999. július 4-én kötötte össze életét a Dublin melletti Luttrellstown kastélyban. Azóta négy gyermekük született: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper.

Ajánljuk még