logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívdöglesztő férfivá érett Elle Macpherson 24 éves fia

| Szerző: hirado.hu
A kilencvenes évek egyik leggyönyörűbb szupermodelljének fia nem esett messze attól a bizonyos almafától.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elle Macpherson (@ellemacpherson) által megosztott bejegyzés

Elle Macpherson 24 éves fia, Arpad Flynn oldalán érkezett a párizsi Dior divatbemutatóra, a fotósok pedig egyenesen odáig voltak a szívdöglesztő anya-fia párosért – írja a Just Jared.

Az egykori szupermodell 58 évesen még mindig csak harmincnak néz ki, kifinomult bézs, horgolt mintás ruhája pedig csak tovább fokozta a már amúgy is fülledt hangulatot. Fia sem könnyítette meg a jelenlévő hölgyek helyzetét, kigombolt fehér ingéből kivillant kidolgozott napsütötte felsőteste.

Flynn, aki Elle és Arpad Busson közös fia, 2020-ban végzett az egyetemen üzleti szakon, a diploma után pedig neves amerikai cégeknél gyakornokoskodott.

Az 1964-ben született ausztrál fotómodell, színésznő és üzletasszony „The Body”, vagyis „A Test” becenéven vált ismertté. Kortársaihoz, Cindy Crawfordhoz vagy Claudia Schifferhez képest későn fedezték fel: már egy éve járt a jogi karra, amikor aspeni nyaralása alkalmával kiszúrták. A karrierje 1982-ben kezdődött el, amikor először címlapra került. Becenevét többek között sportos testalkatának, illetve egy sportmagazin címlapszerepének köszönheti. 1995-ben a People Magazine 50 legszebb emberei között is szerepelt. És ha eddig kétségeink voltak, ne legyenek: valóban ő szerepelt 1999-ben a Jóbarátok című sorozat öt epizódjában mint Joey lakótársa, Janine Lacroix.

Ajánljuk még