logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ozzy és Sharon Osbourne 40 év után újra összeházasodik

| Szerző: hirado.hu
Ozzy és felesége, Sharon Osbourne igazán összekovácsolódott az elmúlt 40 évben. Kapcsolatuk sosem volt felhőtlen. Botrányaiktól évtizedek óta hangos a sajtó. A hullámvölgyekkel teli, ugyanakkor boldog együtt töltött idő megkoronázásaként, 40. házassági évfordulóját ünnepli a sztárpár.

Szívhez szóló üzeneteket írt egymásnak az Osbourne pár az Instagramon, 40. házassági évfordulója alkalmából. Alig néhány héttel azután, hogy a rocker életmentő műtéten esett át – olvasható a Mirror oldalán.

A sztárpár 1982-ben házasodott össze Hawaiin. Közös gyermekeik, Aimee (38), Kelly (37) és Jack (36).

A Black Sabbath frontembere, esküvőjükről egy fotót osztott meg a közösségi médiában, melyhez a következőt írta: „Ma 40 éve! Boldog évfordulót szerelmem”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) által megosztott bejegyzés

 

Hihetetlen mennyiségű, 115 ezer lájkot kapott a rocker által posztolt kép és 1200 jókívánság érkezett, alig öt órán belül.

Egy rajongó így kommentálta a fotót: „Nagyon boldog évfordulót Ozzy és kedves Sharon! Békét, egészséget és áldást még sok-sok évre”.

Egy másik hozzászóló azt írta: „Ozzy okos volt, hogy július negyedikén tartotta az esküvőjét. Mert így nem csak ő nem felejti el, hanem a rajongói sem. Boldog évfordulót Sharon és Oz!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Osbourne (@sharonosbourne) által megosztott bejegyzés

Mindeközben felesége így reagált Ozzy kedves szavaira: „2022 egy különleges év a számomra”.

Sharon posztjában elmesélte, hogy 18 éves kora óra ismeri Ozzy-t, akivel „52 év alatt barátok, szeretők, férj és feleség, nagyszülők és lelki társak voltak”. És mindig kitartottak egymás mellett.

A rocker, kevesebb, mint négy hete súlyos műtéten esett át Los Angelesben. Akkor megfogadta, hogy az életmentő műtét után megújítja esküvői fogadalmát, amelyre – a család barátja szerint – már egyszer sor került Las Vegasban, 2017-ben, miután kiderült, hogy Ozzy megcsalta Sharont.

Akkor azt mondta: „Számomra ez volt az igazi esküvőnk”.

Ajánljuk még