logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csodájára járnak a négy lábbal és négy karral született babának

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Igencsak lázba hozta egy indiai kisváros lakóit, a négy lábbal és négy karral született csodababa. A csöppséget a "természet csodájának" tartják, sőt, isteni reinkarnációjának tekintik.


Az india Uttar Prades államban található Shahabad településen látta meg a napvilágot a rendkívüli újszülött, aki csaknem 3 kilogrammot nyom és négy extra végtaggal ajándékozták meg az égiek – írja cikkében a Mirror.

A nem mindennapi gyermek világra jötte, csodával határos módon komplikációk nélkül zajlott. Mind az édesanya, Kareena, mind gyermeke egészséges és jól van.

Miután híre ment a környéken, hogy négy lábú és karú csodababa született, értesülések szerint a helyiek özönlöttek a kórházba, hogy saját szemükkel is láthassák a több végtagú istenséget.

A gyermek, akinek nemét egyelőre nem tudni, egyedi megjelenése és extra végtagjai miatt gyorsan helyi hírességgé vált.

Indiában nem ez az első eset, hogy több végtaggal születik egy gyermek. Az év elején egy szintén négy karral és lábbal született csöppséget bálványoztak a helyi lakosok.

A címlapfotó illusztráció

Ajánljuk még