logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Paul McCartney megmentette rajongója életét

| Szerző: hirado.hu
Éppen a Glastonbury Fesztiválon játszott Paul McCartney, amikor hirtelen leállította a koncertet. Egy rajongó rosszul lett a tömegben. Amint észrevette a zenész, hogy valami történik a nézők soraiban, gondolkodás nélkül kérte az emberek segítségét.

Paul McCartney mentette meg rajongója életét. Az 50 éves Lisa Morris hét órát töltött a hidegben várva, csakhogy színpadon láthassa kedvenc énekesét a Glastonbury Fesztiválon. Azonban a nő néhány szám után összeesett – írja cikkében a Daily Star brit napilap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, hipotermia lépett fel nála, aminek következtében Lisa elájult.

McCartney koncertje közben vette észre, hogy valakit támogatnak az emberek a tömegben, ezért a zenész a színpadról megkérdezte, mi történik.

A Beatles-legenda megállította a műsort, és segítséget kért a közönségtől, majd azt kérdezte: „Történt valami? Ha igen, akkor csináljunk valamit, gyerünk!”

A zenész nem sokkal később hozzátette: „minden rendben, megoldottuk”.

Ezen az estén, amikor Paul történelmet írt azzal, hogy 80 évesen a legidősebb szólóelőadó lett, valamint koncertje közben épp a legendás zenészre, Jimi Hendrixre emlékezett, megszakította show-ját egy fesztiválozó épsége miatt. Nem is kérdés, hogy McCartney kivételes emberségéről tett tanúbizonyságot.

Lisa a helyszínen orvosi ellátásban részesült. Az orvosok közölték vele, hogy súlyos az állapota, mivel testhőmérséklete 35 Celsius-fok, azaz a normál értéknél 2 fokkal alacsonyabb.

Az egy gyermekes anyuka, aki már fiatal lányként megszerette McCartney zenéjét, később így mesélt a történtekről:

„Mióta az eszemet tudom Macca-rajongó vagyok. Igyekeztem a legjobb helyet elfoglalni a színpad mellett, és hét órát vártam a fellépésre. Ő az én hősöm, és semmiképp sem akartam kihagyni a koncertjét.”

Ajánljuk még