logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiszivárgott a szerelmük, ráment a sztárpár kapcsolata

| Szerző: hirado.hu
Bill Hader és Anna Kendrick közel két év randizás után szakítottak.

Az év elején derült ki, hogy a Tökéletes hang sztárjára rátalált a szerelem Bill Hader személyében, akit a legtöbben a Barry című sorozatból ismerhetnek. A sztárpár azonban közel két év szakítás után véget vetett a kapcsolatuknak, azt egyelőre nem tudni mi állt a szakítás hátterében – írja a Buzzfeed.

A két színész évek óta ismerte egymást, a Saturday Night Live műsorban találkoztak először, majd 2019-ben közösen forgatták a Noelle című karácsonyi romantikus filmet és feltételezhetően ekkor lángoltak fel az érzelmek kettejük között. Az első randira azonban csak azután került sor, hogy Bill Hader 2020 nyarán szakított akkori barátnőjével Rachel Bilsonnal.

Billnek Maggie Carey filmrendezővel való korábbi házasságából három gyermeke született, a 12 éves Hannah Kathrynt, a 9 éves Harpert és a 7 éves Hayley Clementine-t továbbra is közösen nevelik.

Anna nagyjából öt évig alkotott egy párt Ben Richardson brit operatőrrel, utoljára 2019-en látták őket kézen fogva sétálni, de mivel a színésznő köztudottan igyekszik a lehető legtávolabb tartani szerelmi életét az nyilvánosságtól, pontos dátumot nem tudni a szakításukról.

Ajánljuk még