logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lezúzott egy Lamborghinit Ben Affleck tízéves kisfia

| Szerző: hirado.hu
Ben Affleck kisfia vasárnap egy sárga Lamborghini terepjáró volánja mögé ült, és a drága sportkocsival egy másik járműnek koccant, amikor véletlenül hátramenetbe kapcsolt.

Affleck és menyasszonya, Jennifer Lopez egy Los Angeles-i luxusautó-kölcsönzőnél járt, amikor a tízéves Samuel Garner Affleck karambolozott – írta a New York Post.

A színész hagyta, hogy fia – akit exfeleségével, Jennifer Garnerrel megosztva nevelnek – beugorjon a mutatós autó vezetőülésébe. Az autó, egy Lamborghini Urus volt, amelyet átszámítva napi több mint 560 ezer forintért (1475 dollárért) lehet bérelni. Samuel azonban váratlanul hátramenetbe kapcsolt, és összeütközött egy fehér BMW-vel.

A fiú ezután kiszállt az autóból, és a felvételek tanúsága szerint megvizsgálta a két autót. Ben Affleck is ellenőrizte a sérüléseket, és vigasztalta fiát az eset után.

Affleck képviselője a TMZ online bulvárújságnak azt mondta, hogy nem keletkezett nagy kár. A kereskedés egyik alkalmazottja azt mondta a Postnak, hogy a parkolójukban az autók szorosan egymás mellett parkolnak, mivel kicsi a telephely. Senki sem sérült meg, és nem volt neheztelés – tette hozzá. „Boldognak tűntek, és folytatták a keresgélést. A kereskedés örömmel fogadná újra a sztárokat. Affleck imádja az autókat. Reméljük, hogy visszatérnek” – fogalmazott.

Ajánljuk még