logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

David Bowie ennek a csinos bárónőnek csapta a szelet

| Szerző: hirado.hu
A 72 éves Floella Benjamin új önéletrajzi könyvében mesélt a szürreális éjszakáról, amikor a legendás énekes szemet vetett rá.

Floella Benjamin színésznő, énekesnő, előadó, író és a brit Lordok Házának tagja 1973-ban egy karácsonyi partin ismerte meg Bowie-t, a felejthetetlen estéről pedig legújabb könyvében vall a 72 éves bárónő – írja a Daily Mail.

„Szeretnél velem feljönni az emeletre? Szeretném felajánlani neked a világot. Bármit megkaphatsz, amire csak vágysz”

– idézi David Bowie szavait Floella az önéletrajzi regényben.

A bárónő hozzátette, hogy azóta is emlegeti azt az éjszakát, amikor visszautasította az énekest.

Floella akkoriban a Jézus Krisztus szupersztárban játszott és egyik színésztársa, aki David Bowie háttérénekeseként dolgozott, elhívta őt a partira. A karácsonyi összejövetelt abban a chelsea-i otthonban tartották, ahol David első feleségével, a most 72 éves Angie-vel és fiúkkal Duncannel élt.

A sztárokkal teletűzdelt partin, ahol Floella elmondása szerint úgy érezte magát, mint Alíz Csodaországban, olyan vendégek is részt vettek, mint Mick Jagger, Cat Stevens vagy Marc Bolan.

„Amikor David Bowie belépett a terembe azt mindenki észrevette. Karcsú és karizmatikus volt, minden tekintet rászegeződött. Egyenesen felém jött, meghajolt és felkért táncolni.”

Floella bevallotta, hogy már nem emlékszik a dalra, de azt tudja, hogy lassú szám volt, és hogy David szorosan magához ölelte. A bárónő bár végül visszautasította az énekes közeledését, az este folyamán jó barátságot kötött a sztár feleségével.

David és Angie 1980-as válásuk előtt nyitott házasságban éltek. Az énekes 1992-ben vette feleségül a szomáliai modellt, Imant és 2016-ban bekövetkezett haláláig együtt is maradtak.

Ajánljuk még