logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszállott rajongóból végül legjobb barátja lett a rocksztárnak

| Szerző: hirado.hu
Nick Woodward valóban fanatikus rajongó. Már több mint száz Alice Cooper koncerten járt és 46 millió forintot költött arra, hogy láthassa kedvenc előadóját. Woodward esetében valóban megérte ez a befektetés, hiszen rajongóból a legjobb barátja lett az amerikai rocksztárnak.

Alice Cooper szuperrajongója annyiszor volt már a sztár koncertjén, hogy nemcsak az énekessel, de zenekarával is közeli barátságba került.

Nick Woodward, amikor csak lehet, együtt lóg a 74 éves rockerrel. Nick 104 Cooper-koncerten járt az Egyesült Államokban és 100 ezer fontot (46 millió forint) költött arra, hogy élőben lássa kedvencét. A befektetett pénz, idő és energia viszont egyértelműen kifizetődött.

A 61 éves brit férfit még az együttes gitárosának, Michael Bruce-nak az esküvőjére is meghívták és találkozott Cooper lányával, Calicóval is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ALICE COOPER FANS! 🕷 (@ilovealicecooper) által megosztott bejegyzés

Nick büszkén így nyilatkozott:

„A banda tagjai mostanra elég jó barátaim lettek. Tartom a kapcsolatot Michaellel és a feleségével, ahogyan a dobossal, Neal Smith-szel és Dennis Dunaway basszusgitárossal is. Alice egy nagyon kellemes úriember és a felesége is kedves. Számtalanszor jártam már az Egyesült Államokban, hogy megnézzem az újra egyesült zenekart.”

Nick 1972-ben, 11 évesen vette meg élete első Alice Cooper-lemezét és 1982-ben látta őt először élőben. Több ezer font értékben gyűjtött relikviákat – írja cikkében a Mirror.

Ajánljuk még