logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Johnny Depp imposztorok lepték el a világhálót

| Szerző: hirado.hu
Johnny Depp a közösségi médiában zajló botrányos csalásra hívta fel rajongói figyelmét. A színész neve alatt található jó néhány profil imposztorok műve, akik Deppnek, illetve kollégáinak adják ki magukat.

A Karib-tenger kalózai sztárja vasárnap egy hosszú Instagram-bejegyzésben a következőt írta rajongóinak:

„Tudomásomra jutott, hogy léteznek olyan hamis profilok a közösségi médiában, amelyek olyanok, mintha én lennék vagy valamelyik munkatásam. Semmilyen platformon nincsenek privát vagy egyéb profiljaim. Csak az általam és a csapatom által üzemeltetett oldalak azok, ahol naprakész információkat osztunk meg és kommunikálunk. Arra kérlek titeket, hogy legyetek óvatosak! Azon dolgoznak a kollégáim, hogy megoldják a problémát. Köszönöm a támogatást!” – idézte a színész bejegyzését a New York Post.

Amióta Depp megnyerte a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási pert, Jeff Beck rockzenésszel közös tengerentúli turnén van. Eközben a 36 éves Amber Heard, aki az ítélet után 10,4 millió dollárral tartozik Deppnek, állítólag “le van égve” a jogi költségei és a múltbeli pazarló költekezései miatt.

Ez azonban megváltozhat, mivel egy forrás az OK! magazinnak elmondta, hogy az Aquaman sztárja tárgyalásokat folytat egy bosszúról szóló könyv megírásáról, mivel a Depp-ügy után már nincs vesztenivalója.

Ajánljuk még