logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyászol a Netflix sikersorozatának stábja – két színészük hunyt el

| Szerző: hirado.hu
Felfüggesztették a Netflix A kiválasztott című sorozatának forgatási munkálatait, miután két színész életét vesztette és hatan megsérültek a szereplőket és a stábot is sújtó autóbalesetben, Mexikóban.

Ideiglenesen szünetel A kiválasztott című sorozat forgatása, miután két színész szörnyű közúti balesetben életét vesztette múlt csütörtökön. A szerencsétlenségben két másik színész és négy stábtag is megsérült, őket kórházba szállították, állapotuk stabil.

„Mélyen elszomorít bennünket a tragikus baleset, amely Ray Garduño és Juan Francisco González életét követelte. Gondolataink a szeretteikkel és a szerencsétlen baleset során megsérültekkel vannak”

– írta közleményében a Netflix.

A Variety megkeresett egy helyi sofőrt, aki ismeri az utat, ahol a baleset történt. Megjegyezte, hogy a legtöbb mexikói forgatáson a sofőrök hosszú, kimerítő munkaidőben dolgoznak. A baleset a Loreto és Mulege közötti legveszélyesebb útszakaszon történt, amely tele van kanyarokkal és kátyúkkal. „Sok baleset történik ott”. Emellett a logisztika is problémát jelent, mivel a legközelebbi repülőtér, Loreto körülbelül négy órányira van a forgatási helyszíntől.

Garduño és Gonzalez mellékszereplők voltak a sorozatban. A produkciót leállították, de a jelenlegi nyomozás és a gyászidőszak letelte után várhatóan folytatódik – árulta el egy bennfentes.

Ajánljuk még