logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megrázó történetek derültek ki a zsarnokoskodó Meghan Markle-ről

| Szerző: hirado.hu
Példátlan vizsgálat indult tavaly a sussexi hercegné ellen, aki állítólag nem megfelelően bánt beosztottjaival a királyi családnál töltött évei alatt.

Lezárult a Buckingham-palota vizsgálata Meghan Markle ügyében – írja a PageSix. A botrány, miszerint a hercegné zaklatta a személyzete több tagját, amikor még dolgozó királyi családtag volt, komoly változtatásokat eszközölt a monarchia HR-osztályának irányelveiben és eljárásában.

A rendkívül érzékeny téma eredményeit azonban a palota nem hozza nyilvánosságra és soha nem is fogja. Egyrészt az érintettek magánéletének védelme, másrészt a sussexiek és a királyi család többi tagja közötti feszültségek csillapítása érdekében – árulta el egy forrás, aki szerint a vizsgálat során „több megrázó történet” is előkerült.

A vizsgálat, amely a királynő magánfinanszírozásával és egy független ügyvédi iroda vezetésével tavaly márciusban kezdődött, azután, hogy a palota személyzetének két vezető beosztású tagja is kilépett a hercegné szolgálata alól, valamint egy harmadik beosztott arról számolt be, hogy az egykori színésznő személyesen „megalázta” nem sokkal a Harry herceggel kötött házassága után.

Meghan szóvivője tavaly tagadta a zaklatásról szóló minden állítást, hozzátéve, hogy „elszomorítja ez az újabb támadás a személye ellen, különösen mint olyasvalaki, aki maga is volt már zaklatás célpontja”.

Ajánljuk még