logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dwayne Johnson egy fényűző házzal lepte meg édesanyját

| Szerző: hirado.hu
A Szikla így viszonozta a rengeteg támogatást, amit édesanyjától kapott.

Egy csokor virág, csokoládé, parfüm. Sokan így mondanak köszönetet szüleiknek, de ha sztárokról van szó, közülük bizony sokan nagyban gondolkoznak.

Dwayne Johnson például egy új házzal lepte meg édesanyját, Ata Johnsont a minap, amiről egy sor videót is közzétett az Instagramon. A 73 éves nő szemében örömkönnyek csillogtak a boldogságtól, amikor először átlépte csodaszép új otthona küszöbét.

„Amikor kisfiú voltam, utáltam, amikor az anyukám sírt, de ez most más, ezek örömkönnyek és elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ekkora örömet szerezhettem neki. Anya, nincs a világon jobb érzés, mint boldoggá tenni téged. Isten hozott itthon”

– írta az egyik videóhoz a Szikla, aki egy tervező csapattal karöltve, nyolc hétig dolgozott a ház tökéletesítésén.

A Szikla már pankrátorként is komoly összegeket tudott félretenni, színészként pedig tovább gyarapodott a bankszámlája. Vagyonából pedig több ingatlant is vett szüleinek. A sztár egy 2018-as interjúban mesélte el, hogy gyerekként szüleivel vándoréletet éltek, és egyik államból költöztek a másikba, lelakott apartmanok váltották egymást.

„Az első otthont, amit a szüleim a sajátjuknak mondhattak, én vettem nekik még 1999-ben.”

Szülei azonban öt évvel később elváltak, de továbbra is szem előtt tartotta, hogy mindkettőjüket segítse, így 2018-ban anyukájának, a rá következő évben pedig apjának is vett egy saját házat.

Ajánljuk még