logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rosszabbodott a híradós beteg kisfiának az állapota

| Szerző: hirado.hu
A népszerű házigazda hatéves gyermekének egészségi állapota romlik.

Richard Engel az NBC News 48 éves vezető külföldi tudósítója a rajongók aggódó üzeneteire reagálva elárulta, hogy a neurológiai rendellenességben szenvedő kisfiának állapota rosszabbra fordult – írja a PageSix.

„Mindenkinek, aki követi Harry történetét, sajnos rossz híreim vannak. Az állapota előrehaladt és disztónia alakult ki nála: kontrollálatlan remegés.”

Engel megosztott egy videót is, amelyen kisebbik fia, a 2 éves Theo ölelgeti és puszilgatja Henryt, miközben az ágyban pihen, remegve és gyengén.

„Hat hétig voltunk kórházban Henryvel, de most már otthon van és rengeteg szeretetet kap a testvérétől.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Richard Engel (@richardengelnbc) által megosztott bejegyzés

A műsorvezető először 2017-ben osztotta meg, hogy Henrynél Rett-szindrómát diagnosztizáltak, egy gyógyíthatatlan betegséget, amely súlyos fizikai és kognitív károsodáshoz vezet.

Richard Engel 2020-ban egy interjú során elmondta, hogy Henry „nem tud járni vagy beszélni”, és „nem tudja magát hatékonyan táplálni. Nem tud egyenesen ülni. Most, hogy egyre nagyobb, alig tud önállóan mozogni.”

Engel és felesége, Mary Forrest elmondták, hogy Henry élete sokkal jobb volt, amikor iskolába járhatott.

„A gyerekek odajöttek hozzá, megpuszilták, megsimogatták a haját, és játékokat hoztak neki. Nem mindig úgy reagált, ahogy várták, de az izgatottság a szemében elárulta, hogy élvezte és értékelte az egészet. A speciális igényű gyerekeknek van a legkifejezőbb szemük.”

A műsorvezetőnek és feleségének 2019 augusztusában született meg Theo nevű kisfia, Henry pedig 2015 szeptemberében, abban az évben, amikor összeházasodtak.

Ajánljuk még