logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mániákus zaklatótól retteg a Beckham család

| Szerző: hirado.hu
Victoria Beckham egyre jobban félti családját egy rögeszmés zaklatótól. Az üldöző számtalan módon megpróbált már kapcsolatba lépni velük.

Victoria és David Beckham retteg, amióta egy rögeszmés nő, Sharon Bell megjelent az életükben, de igazán akkor estek pánikba, amikor a nő elment lányuk, Harper iskolájába és azt állította, hogy a 10 éves gyerek az övé.

Az 58 éves watfordi asszony bírósági tárgyalásra vár, miután azzal vádolják, hogy tavaly július és november között zaklatta a közismert párt. A nő állítólag leveleket küldött David Beckham londoni és oxfordi címére valamint Harper iskolájában is megjelent, mondván, hogy ő az édesanyja. Victoria épp az iskolában tartózkodott, amikor az ominózus eset történt, így testközelből még rémisztőbb volt megélnie, hogy egy tébolyult nő veszélyezteti családjuk biztonságát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A mániákus zaklató azért szerette volna elvinni Harpert az iskolából, mert az a téveszméje, hogy David és Victoria ellopta a gyermekét és valójában ő a vérszerinti anyja a kislánynak. Bell az ellene felhozott vádakat tagadja, júliusban kell majd bíróság elé állnia.

Az egykori Spice Girl állítólag most még jobban fél attól, hogy megosszon bármilyen részletet magánéletükről a közösségi médiában. A pár mindig is normális életet szeretett volna biztosítani gyermekeiknek, de a zaklatási ügy után Victoria félelme egyre jobban nő és attól retteg, hogy gyermekeik lesznek a célpontok – írja cikkében a Mirror.

A történtek után a Beckham család mindenfajta óvintézkedést megtett. Még nagyobb biztonság övezi az otthonukat és nyomkövetőket is beszereltettek gyerekeik telefonjaiba, hogy mindig tudják, merre járnak.

Ajánljuk még