logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Híres szomszédja leplezte le Jennifer Lawrence-t

| Szerző: hirado.hu
Ellen DeGeneres véletlenül kikotyogta a színésznő háromhónapos kisbabájának a nemét.

Hamarosan a végéhez közeledik a népszerű műsorvezető több évtizedes múltra visszatekintő beszélgetős műsora, a The Ellen DeGeneres Show, amibe a minap Jennifer Lawrence telefonon jelentkezett be.

A színésznő igyekszik teljesen kizárni a magánéletéből a médiát, éppen ezért gyermekéről sem osztott meg semmit a nyilvánossággal az elmúlt hónapokban, a műsorvezető azonban élő adásban fecsegte ki a kicsi nemét – írja a PageSix.

„Szomszédok vagyunk és néha hallom, ahogy a kisfiadhoz beszélsz. Annyira édesek vagytok.”

Jennifer Lawrence amerikai színésznő az X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix) című film világpremierjén Los Angelesben 2019. június 4-én.
MTI/EPA/Nina Prommer

Lawrence, aki egyelőre még nem nyilatkozott az anyaság örömeiről, 2021 novemberében a Vanity Fairnek beszélt arról, hogy tervei között szerepel, hogy kisfia életét teljes titokban tartsa.

„Ha egy vacsorapartin lennék, és valaki azt mondaná: „Ó, Istenem, gyereket vársz”, nem mondanám, hogy „Jaj, erről nem beszélek. Takarodj innen!” – viccelődött akkoriban az Oscar-díjas színésznő. „De minden ösztönöm azt súgja, hogy életük végéig védjem a magánéletüket, amennyire csak lehet.”

Februárban röppent fel a hír, hogy a Don’t Look Up sztárja életet adott első gyermekének, akit férjével, Cooke Maroneyval közösen vártak.

Lawrence 2019 szeptemberében mondta ki az igent Cooke Maroney-nek a New York-i Városházán, amit aztán egy hónappal később megfejeltek egy igazi luxusmenyegzővel is, amit egy Rhode Islanden található 1894-ben épült kastélyban tartottak, 150 fős vendégsereg előtt.

Ajánljuk még