logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Henry Cavill egy év után megmutatta bájos barátnőjét

| Szerző: hirado.hu
A 39 éves színész köztudottan nem szereti a nyilvánosság elé tárni a magánéletét, de ezúttal kivételt tett és közös fotót posztolt kedvesével.

Több mint egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a brit sármőr szívét egy titokzatos hölgy rabolta el. Cavill a kettejükről készült lesifotók napvilágra kerülése után nem sokkal, Instagramon mutatta be követőinek csinos barátnőjét Natalie Viscusót, aki a színészhez hasonlóan komoly filmes karriert tudhat magáénak. Na, nem a filmvásznon, Linkedlin oldala szerint ugyanis a Legendary Entertainment stúdió egyik részlegének alelnöke. A filmes cég egyébként az egyik legnevesebb Hollywoodban, és többek közt ők jegyzik Cavill két filmjét is, az Enola Holmest és Az acélembert.

A Witcher sztárja most újfent megörvendeztette a rajongóit egy barátnőjével közös erdei fotóval. A pár a hétvégén zajlott Durrell-kihívást teljesítette, amely egy jótékonysági futóverseny a vadonélő állatok megmentésére – írja a Just Jared.

„Hivatalosan is teljesítettük a Durrell-kihívást! Mi úgy döntöttünk, hogy a kiírt távot gyalog tesszük meg, főleg azért mert két hétnyi harcijelenet felvételen vagyok túl, ahol a pokol kilenc árnyalatát verték ki belőlem, és a testem ma még nem állt készen egy 13 km-es futásra. Nemrég Natalie is lesérült, így ezt kényelmes kifogásként használom fel magamnak is!”

– fűzte a fotóhoz Cavill, aki nem csak lelkes résztvevője minden évben a kihívásnak, hanem nagykövete is.

Ajánljuk még