logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hollywood egyik legboldogabb házaspárja negyedszázados évfordulóját ünnepli

| Szerző: hirado.hu
A jóban-rosszban együtt töltött évek és az a bizonyos két ember közötti „kémia” különleges köteléket jelent egy házaspárnak. Így van ezzel Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is, már 25 éves házassági évfordulójukat ünneplik.

A Szex és New York sztárja és Matthew Broderick találkozása szerelem volt első látásra. Broderick elmondása szerint leendő felesége rögtön levette a lábáról humorérzékével, spontaneitásával és hihetetlen bölcsességével. A színészpár igaz szerelemre talált egymásban.

Parker és Broderick 1997. május 19-én kötött házasságot New Yorkban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés

Az 57 éves színésznő a napokban emlékezett meg a nagy napról. Egy klasszikus fekete-fehér fotót posztolt az esküvőjükről. Parker egy pillanatképet is mellékelt hozzá, amelyen ő és Broderick igencsak szokatlan esküvői meghívója látható – írja cikkében a People Magazin.

A hagyományos helyett egy olyan egyszerű és elegáns meghívót kaptak a vendégek, amely meglepő módon nem tett említést az esküvőről.

Parkerék esküvői meghívójában ez állt: „Kérjük, csatlakozzon Sarah Jessicához és Matthew-hoz egy New York-i partira 1997. május 19-én, hétfőn 18:30-kor.”

A színészpár három közös gyermekkel büszkélkedhet, James Wilkie 19 éves és az ikerpár, Tabitha Hodge és Marion Loretta Elwell 12 éves.

Parkerék jelenleg a színpadon is partnerek. A Plaza Suite című Broadway-darabban játszanak együtt. Ez az első hosszú távú színészi projekt, amelyben a pár együtt szerepel. Az előadás áprilisi premierjén kollégáik áradoztak a közös munkáról a házaspárral, és arról, hogy mennyire jók együtt a színpadon. Ott is működik a kémia közöttük, nemcsak a magánéletben.

Ajánljuk még