logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Diana hercegné iker unokahúgaihoz nem volt fogható a filmfesztiválon

| Szerző: hirado.hu
Lady Amelia és Lady Eliza bevették és leigázták Cannes vörösszőnyegét.

Harmincöt évvel Diana cannes-i debütálása után, most gyönyörű 29 éves iker unokahúgai is megjelentek a filmfesztivál vörös szőnyegén. Lady Amelia és Lady Eliza a Top Gun: Maverick premierjére érkezett, méghozzá olyan lélegzetelállító megjelenéssel, hogy nem volt fej, amelyik ne fordult volna utánuk az este folyamán – írja a People.

A nővérek még a ruhájukat is összehangolták, mindketten feketében érkeztek. Amelia egy félvállas estélyit, míg Eliza egy gyöngyökkel gazdagon díszitett nyakpántos ruhát választott az eseményre.

Diana 35 évvel ezelőtt, 1987-ben vett részt a cannes-i filmfesztiválon férje, Károly herceg társaságában a Sir Alec Guinness legendás színész tiszteletére rendezett gálaesten. A hercegné egy púderkék pánt nélküli ruhában és hozzá illő kendőben nyűgözte le a közönséget.

Lady Amelia és Lady Eliza mindössze 5 évesek voltak, amikor Diana hercegnő tragikusan elhunyt. A nővérek korábban a Tatlernek beszéltek arról, hogy gyermekként milyen különleges kapcsolat fűzte őket hozzá.

„Mindig csak a nagynéniként ismertük őt. Mivel Dél-Afrikában nőttem fel, tényleg nagyon kevés fogalmam volt arról, hogy milyen jelentős szerepet töltött be a világban, amíg nem lettem sokkal idősebb”

– mesélte Eliza és hozzátette, hogy Diana hihetetlenül melegszívű volt, mindig igyekezett kapcsolatot teremteni vele és a testvérével.

Ajánljuk még