logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Cruise fülig pirult Katalin hercegné érintésétől

| Szerző: hirado.hu
A cambridge-i hercegi pár sem hagyhatta ki a Top Gun: Maverick londoni premierjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés

Össze öltözésből jelest kapott Vilmos és Katalin hercegné, akik monokróm fekete-fehér szettben érkeztek a vörös szőnyegre. Az elegáns és egyszerű fekete pántnélküli Roland Mouret ruha láttán még az est sztárjának, Tom Cruise-nak is leesett az álla.

A negyvenéves hercegné a megjelenését egy Alexander McQueen magassarkúval és gyémánt fülbevalókkal tökéletesítette – írja a PageSix.

A hercegi pár természetesen megállt egy közös fotóra a Top Gun főszereplőjével, majd Tom Cruise gálánsan felajánlotta karját Katalinnak hercegnének, amikor elindultak felfele a lépcsőn. Az 59 éves sármőr láthatóan fülig pirult a hercegné érintésétől, de zavarát egy csábos mosolyba sűrítette, amit egyedül és kizárólag a gyönyörű Katalinnak címzett.

Katalin és Vilmos később az est többi sztárjával, Jennifer Connellyvel, Jon Hammel és Miles Tellerrel is megállt egy közös fotóra.

A cambridge-iek legutóbb a Nincs idő meghalni című James Bond-film premierjén vettek részt 2021-ben, ahol Katalinnak ragyogó aranyszínű Jenny Packham estélyijében egy pillanat alatt sikerült levennie a lábáról a főszereplő 007-est alakító Daniel Craiget.

Ajánljuk még