logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A népszerű színésznő azért dobott le 38 kilót, hogy anya lehessen

| Szerző: hirado.hu
Rebel Wilson színésznő fogyásától volt hangos a sajtó az elmúlt időszakban. A színésznő elárulta, hogy komoly tervei voltak a súlyvesztéssel. Régi vágya, hogy anya lessen. Ez inspirálta több tíz kilós fogyását.

A 42 éves hollywoodi színésznő 2020 elején döntött úgy, hogy teljesen átalakítja az életmódját. Rendszeres fitneszedzéseinek és szigorú fehérjetartalmú diétájának köszönhetően elképesztő súlyfeleslegtől szabadult meg.

Most először árulta el a Pitch Perfect sztárja, hogy egy termékenységi vizsgálatot végző orvos durva megjegyzése sarkallta a fogyásra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A színésznő már nagyon vágyott egy gyermekre, ezért 2019-ben felkereste orvosát, aki lemondóan csak annyit szólt, hogy Wilsonnak sokkal nagyobb esélye lenne petesejtjei begyűjtésére és lefagyasztására, ha lefogyna. A színésznő borzasztóan csalódott volt és sértődött, hogyan mondhat ilyet egy orvos – írja cikkében a Mirror.

Az életét megváltoztató orvoslátogatásról Rebel így nyilatkozott:

“Tetőtől-talpig végignézett rajtam és azt mondta: sokkal jobban tennéd, ha egészségesebb lennél. Azt gondoltam: Ó, Istenem, ez a fickó annyira bunkó”.

De a színésznő később rájött, hogy teljes mértékben igaza volt az orvosnak. Rebel hatalmas súlyfelesleget cipelt magával. Leendő gyermekére gondolt és ez adta meg a kezdő löketet, hogy összeszedje magát és lefogyjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A sztár megjegyezte, hogy amióta karcsúbb, megnyílt előtte a világ. Az emberek sokkal pozitívabban állnak hozzá.

Ajánljuk még