logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Victoria Beckham szerint már nem divat a soványság

| Szerző: hirado.hu
Victoria Beckham „a legyünk minél soványabbak” felfogást abszolút régimódinak tartja. Alakformáló kollekciójával a teltebb nők önbizalmát szeretné megerősíteni. Az énekesnő által tervezett ruhák kifejezetten a gömbölyűbb testalkatúaknak készültek. Victoria szerint nekik áll igazán jól.

A Spice Girls tag elérkezettnek látta az időt, hogy mint divattervező, a teltebb hölgyekre is gondoljon. Meggyőződése, hogy manapság a nők inkább formásak akarnak lenni, mint soványak.

A 48 éves divattervező VB Body elnevezésű alakformáló kapszulakollekciója 40 és 300 ezer forint között vásárolható meg, amely úgy lett tervezve, hogy ruhadarabjai különösen a gömbölyded formákon érvényesüljenek – írja cikkében a Mirror.

“Ez egy régimódi hozzáállás, hogy minél vékonyabbak akarunk lenni. Szerintem a mai nők egészségesen és formásan akarnak kinézni” – nyilatkozta Victoria a Grazia Magazinnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A Grazia Magazin címlapján maga a divattervező-énekesnő pózolt Playboy-nyusziként, alakformáló ruhakollekciójában.

Victoria új ruhakollekciója igazán szexi és „hízelgő” alakot kölcsönöz, amely abban próbál segíteni, hogy a hölgyek gömbölyded nőiességüket fel merjék vállalni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Victoria Beckham új kollekciójának darabjai egészen 2XL-es méretig megvásárolhatóak.

Ajánljuk még