logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Bridgerton család készítői kénytelenek lecserélni színésznőjüket

| Szerző: hirado.hu
A Netflix sikersorozata összeegyeztethetetlenség miatt megvált az egyik Bridgertontól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Erica Scassellati (@escasswriting) által megosztott bejegyzés

Leváltják Ruby Stokes-t, aki Francesca Bridgerton alakította a népszerű kosztümös drámaszéria első két évadában – írja a Just Jared.

Bár a hatodik Bridgerton-csemete az első etapban szinte alig tűnt fel a vásznon, a második évadban már több szerepet kapott és, mivel a sorozat sorban követi a család tagjainak pár találását, hamarosan Francescára kerül a sor.

Rubyt, aki a Lockwood & Co. című sorozatban kapott szerepe miatt nem tudja vállani a Bridgerton további évadait, A botrány anatómiájából ismert Hannah Dodd váltja. A két színésznő szerencsére a megszólalásig hasonlít egymásra, így nem lesz nehéz megszokniuk a nézőknek az új Francescáját.

2020 decemberében debütált a Netflix platformján a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb alkotása. A premiertől számított egy hónap alatt, több mint 63 millió ember volt kíváncsi a Bridgerton család kalandjaira, így nem csoda, hogy a Netflix pár héttel a premier után berendelt még egy évadot és még egyet és még egyet, tehát a második szezonnal együtt, még további két etappal készülnek a rajongóknak, de a nézettség függvényében akár leforgathatják a teljes regénysorozatot is.

Az 1800-as évek Angliájában játszódó sorozat Julia Quinn könyvein alapszik. Az első széria az első regényt dolgozta fel, Daphne és Simon szerelmét, a második iromány viszont tovább halad a család tagjai között, és a legidősebb fiútestvérrel, Anthony életével folytatódott, akinek szerelmét Simone Ashley alakította. A harmadik és a negyedik évad pedig várhatóan Benedict és Colin pártalálásáról fog szólni.

Ajánljuk még