logo

Műsorújság

Rendkívüli

Késsel támadt az iraki férfi egy vonat utasaira Németországban

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyermeke elvesztéséért perli egy nő Travis Scottot

| Szerző: hirado.hu
A katasztrofális texasi fellépésen letaposott nő most beperelte az amerikai rappert, mert állítása szerint a koncerten történtek miatt vetélt el.

Az ohiói Daytonban élő Shanazia Williamson várandósan érkezett meg a Travis Scott koncertjére, ahol az előadás alatt súlyos sérüléseket szenvedett.

„A fesztiválon Shanaziát megtaposták és összenyomták, ami szörnyű sérülésekhez és végül születendő gyermekének halálához vezetett” – áll a keresetben.

A hivatalos irat szerint a koncert szervezői a – Live Nation és a ScoreMore – nem gondoskodtak a megfelelő biztonságról, és nem tudták megfékezni a tomboló tömeget, amely tíz ember halálát és százak sérülését okozta.

A decemberben benyújtott kereset szerint az alperesek egyértelműen felelősek Shanazia sérüléseiért és születendő gyermekének haláláért.

A koncert szervezői részéről elkövetett legnagyobb hiba az volt, hogy nem állították le az előadást, miközben a résztvevők segítségért kiabáltak. Összesen több mint 300 ember sérült meg, és 25-en kerültek kórházba.

A tragédia után Scott egy interjúban elmondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy a koncertje halálos áldozatokat követelt, és a közönség könyörgését sem hallotta. Ez az állítása ellentmond néhány szemtanú beszámolójának.

Scott később azt állította, hogy kétszer is ellenőrizte, hogy mindenki jól van-e. „Azt a választ kaptam, hogy mindenki rendben van” – erősködött.

Ajánljuk még