logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csillagászati összeget fizetnek Johnny Depp és exfelesége sárdobálásáért

| Szerző: hirado.hu
Az amerikai színész rajgongói képesek akár 30 000 dollárt is (11,1 millió forint) elkölteni, hogy élőben lássák példaképüket a bíróságon.
Fairfax, 2022. május 2.
Johnny Depp amerikai színész érkezik az általa indított rágalmazási per tárgyalására a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. május 2-án. Depp rágalmazás vádjával perelte be korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt, akitől 50 millió dollár kártérítést követel. Amber Heard egy 2018-as véleménycikkben családon belüli bántalmazások túlélőjének nevezte magát. A per április 11-én vette kezdetét, és várhatóan hat héten át tart majd.
MTI/EPA/Pool/AP/Steve Helber

Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásán jelenlévő néhány néző mindent megtesz azért, hogy első sorból követhesse a sztárpár civakodását. A lelkes rajongók elárulták, hogy a hajnali órákban érkeznek, hogy karszalagokat szerezzenek, amelyekkel minden nap bejuthatnak a tárgyalóterembe.

Vannak olyanok is, akik akár 30 000 dollárt (11,1 millió forint) is képesek elkölteni, hogy fedezzék útiköltségeiket.

„Még soha nem voltam nyilvános tárgyaláson és soha nem maradtam fent még azért egész éjjel, hogy sorban álljak” – mondta Sharon Smith, az egyik rajongó.

Smith minden nap hajnali 1-kor érkezik a bíróságra, hogy szemtanúja legyen az elhíresült rágalmazási pernek. A People magazinnak elmesélte, hogy egyik reggel iszonyatosan elázott. Amikor megkérdezték tőle, hogy Depp vagy Heard miatt van-e ott,  a brit nő azt válaszolta:

„Johnny miatt akár bőrig is ázom az esőben!” 

Johnny Depp exfelesége, Amber Heard elleni rágalmazási pere a héten szünetet tart, azonban május 16-án ismét összeül a bíróság, ahol Johnny Depp reagálhat Heard múltheti horrortörténeteire, melyekről a színésznő sírva számolt be a tanúk padján.

Kapcsolódó tartalom

Mint arról korábban beszámoltunk a közvélemény látszólag Deppet támogatja, így a jogi szakértők már felvázolták mi történik akkor, ha Amber Heard veszít a bíróságon.

Ajánljuk még