logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tiger Woods őszintén vallott állapotáról a súlyos autóbaleset után

| Szerző: hirado.hu
A 46 éves golfjátékos már soha nem lesz a régi.

A sportlegenda 2021. február 23-án szenvedett balesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, órákon át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Woodsra ezután komoly rehabilitációs hónapok vártak, a fizikoterápia mellett a járást is újra kellett tanulnia.

A golfozó most egy friss interjúban mesélt jelenlegi állapotáról és a jövőt illető terveiről: elmondta, hogy nem fog visszatérni a profi versenyzéshez, de ezzel teljes mértékben meg tud barátkozni – írja a Just Jared.

„Bárcsak megtudnám mondani, mikor játszom újra, de nem tudom. A golftudásom jelenleg néhány trükkre korlátozódik, egy teljes meccset nem tudok végigcsinálni. Még a járásomon is dolgozom. Futópadon egész nap bírom a sétát, de a golfpálya hullámos talaja kihívást jelent.”

Tiger Woods korábban elmondta, hogy már nem érzi, hogy a világ legjobb játékosai ellen kellene versenyeznie, anélkül is nagyszerű és teljes élete van.

„A baleset után, már nem tudnék ugyanaz a játékos lenni, aki voltam és ezt az igazságot hajlandó vagyok elfogadni.”

Woods persze nem köszön el végérvényesen a végeláthatatlan zöld pázsittól, amint újra versenyképes lesz, ütőt ragad, de a jövőben csak néhány felkérést vállal majd el évente.

Ajánljuk még