logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ő most a világ legszebb kislánya - nyolcévesen már népszerű gyerekmodell

| Szerző: hirado.hu
A orosz kislány, Alina Yakupova már divatmagazinok címlapján pózol.

A Moszkvában élő Alina Yakupovára négyévesen figyelt fel a divatszakma, hiszen hosszú szőke hajával, tengerkék szemével tényleg olyan volt akár egy élő baba. Alina ma már nyolcéves, és mára már az egyik legfelkapottabb gyerekmodellnek számít.

A kislánynak Instagramon 87 ezer követője van, ami korához képest igen elismerésreméltó szám. A leányzó olyan márkák arca, mint a Monnalisa Kids, Yudashkin Kids és Gloria Jeans, mindeközben pedig neves divatmagazinok címlapján is szerepel, fotózták már az Instyle és a Grazia magazinnak is.

Alina karrierjét a President Kids Management egyengeti, menedzsere, Roman Kukhar szerint pedig nagy jövő áll előtte:

“Biztos vagyok benne, hogy Alina sikerének titka nem csak a földöntúli szépségében rejlik, hanem a kemény munkában és a fiatal kora ellenére, a folyamatos önfejlesztésben is.”

A leányzó egyébként sokak szerint szakasztott mása Thylane Blondeau-nek, aki az ő korában szintén a világ legszebb kislánya címet viselte. Thylane négyévesen keltette fel a divatvilág figyelmét, amikor Jean Paul Gaultier kifutóján tűnt fel, majd két évvel később már a Vogue Enfantsban jelentek meg róla divatfotók, 10 évesen pedig a Vogue Parisban, mely igen nagy sajtóvisszhangot kapott, a túl kihívó pózok és ruhadarabok miatt.

A ma már 20 éves Thylane, aki a magyar szupermodellre, Palvin Barbira is hasonlít, nem nagy meglepetésre a modellszakmában vetette meg a lábát, és olyan nagy márkák kapkodnak utána, mint a Dolce & Gabbana és a L’Oréal.

A fiatal szépség a párizsi divathéten is feltűnt, mégpedig az Etam fehérnemű márka kifutóján mutatta meg a cég legújabb kollekcióját. Thylane-t egyébként a IMG ügynökség képviseli, csak úgy, mint Gigi Hadidot és Bella Hadidot, vagy Cindy Crawford lányát, Kaia Gerbert.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még