logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Előtte-utána: már 90 kilót fogyott a népszerű színész

| Szerző: hirado.hu
John Goodman testsúlyának a felétől szabadult mag az elmúlt években.

John Goodman gyakorlatilag a felére fogyott az elmúlt évek alatt, és már régen maga mögött hagyta a Flinstone családban még meglévő tekintélyes pocakját. Az Arizóniai ördögfióka és A nagy Lebowski sztárja nem most indult el az életmódváltás útján, hanem még 2007-ben, azóta pedig a Page Six szerint összesen 90 kilótól szabadult meg.

A színész évekig küzdött a jojó-effektussal, azonban amikor elérte súlya a 180 kilót, végleg leszámolt a felesleggel. Mióta utoljára láthattuk, újabb 20 kilóval lett könnyebb, mely persze nyomott hagyott vonásain is.

A színész új animációs sorozata premierjén mutatta meg diétája eredményét, ahol farmerben és egy narancssárga pulóverben jelet meg, mindenkit megdöbbentve óriási átváltozásával.

„Régebben kivettem három hónapot, leadtam 27 vagy 32 kilót, majd megjutalmaztam magam egy hatos sörcsomaggal vagy bármi mással, és csak visszatértem a régi szokásaimhoz. Ezúttal lassan akartam csinálni. Mozogni, edzeni. Abban a korban vagyok, amikor már nem engedhetem meg magamnak, hogy egy helyben üljek”

– mondta 2017-ben az ABC-nek.

John lemondott az alkoholról, felbérelte Mackie Shilstone személyi edzőt, aki végül átformálta az életét és a testét is. Évek óta a mediterrán étrend az alapja a diétájának, melyben a fogások a halra, az olívaolajra, a zöldségekre, diófélékre és gyümölcsre összpontosítanak, mindemellett a színész arra is ügyel, hogy naponta 10 000-12 000 lépést tegyen meg.

Ajánljuk még