logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Karácsonyi cukorka babonázta meg a londoni állatkert tigrisét - Videó

| Szerző: hirado.hu
A nagymacskák egészen biztosan a Mikulás „jó listáján” szerepeltek idén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ZSL London Zoo (@zsllondonzoo) által megosztott bejegyzés

A két szumátrai tigris, Asim és Gaysha szórakoztatására az állatkerti gondozók ünnepi csodavilággá alakították át az állatok lakhelyét, aminek része volt a hatalmas cukornyalóka erdő is, ami az intézmény közlése szerint, teljes mértékben macska-barát alapanyagok felhasználásával épült – írja a People.

A fából készült „nyalókákat” olyan természetes karácsonyi illatokkal szagosítottak, mint a gyömbér, a szerecsendió vagy a fahéj, amikbe szívesen dörgölőznek bele az állatok.

A teljes élményt sajnos csak a nőstény tigris élvezhette, ugyanis ő volt az első, aki felfedezte az ünnepi terepet. Mire Asimnak esélye lett volna csatlakozni az ünnepi élményhez, addigra Gaysha az összes nyalókát letépkedte, de a hempergőzésből mindkettőjüknek jutott.

Nem csak a nagymacskák részesültek ünnepi meglepetésben a londoni állatkertben, hanem a szurikáták is, akiket a dolgozók egy tücskökkel teli adventi kalendáriummal ajándékoztak meg. A finomságokkal teli doboz azonban ahelyett, hogy kitartott volna a hónap végéig, percek alatt elfogyott a lelkes szurikáták jóvoltából.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még