logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A lesifotók szerint mégsem válik fiatal feleségétől Sean Penn

| Szerző: hirado.hu
A 61 éves színész felesége alig két hónapja adta be a válási papírokat.

Októberben érkezett a hír, hogy az Oscar-díjas sztár felesége, Leila George a Ragadozó városok színésznője egy év házasság után beadta a válókeresetet a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra. Sean és Leila képviselője akkor nem reagált a hírre, hogy mi vethetett véget a kapcsolatnak, de úgy tűnik, ez már nem is fontos, a Just Jared szerint ugyanis a pár kibékült.

A pár Miamiban egy partin jelent meg együtt, és a jelenlévők szerint úgy tűnt, hogy ismét együtt vannak. Hogy a válási procedúrát hivatalosan is lemondták-e, azt nem tudni, de a bennfentesek szerint adnak egy újabb esélyt egymásnak.

Sean és Leila 2016-ban talált egymásra nem sokkal azután, hogy Sean szakított Charlize Theronnal. Négy évvel később megtartották az esküvőt is, de mivel világszerte javában tombolt a koronavírus-járvány, ezért a korlátozások miatt otthonukban, Zoom közvetítés segítségével tartották meg az esküvőt a színész két gyermeke és Leila testvére társaságában.

“Covid esküvőt tartottunk, tényleg csak a szűk család volt jelen és az internetnek hála egy anyakönyvvezető, aki összeadott minket”

– mesélte Penn nem sokkal az egybekelésük után egy interjúban.

Leila a színész harmadik felesége. Penn 1985-ben vette el Madonna énekesnőt, de házasságuk négy év után kifulladt. Ezután Robin Wright, a Kártyavár színésznője mellett találta meg a boldogságot, frigyük tizenhat évig, egészen 2010-ig kitartott. Szerelmükből született a most harmincéves Dylan és a huszonnyolc éves Hopper.

Ajánljuk még