logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Postázták a roxforti meghívókat, itt a Harry Potter-találkozó első előzetese

| Szerző: hirado.hu
Tíz éve már, hogy bemutatták a Harry Potter és a Halál ereklyéi második és egyben befejező részét, amivel búcsút is intettünk kedvenc varázslótanoncainknak, de a legnagyobb rajongókban élt a remény, hogy talán még nincs vége és milyen jól tették! Íme az első előzetes a várva várt folytatáshoz!

Öreg-diák találkozóra invitál a január 1-jén debütáló Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba) című műsor első kedvcsinálója! Ugyan csak pár másodpercnyi ízelítőt kaptunk az HBO-n megjelenő folytatásról, az már biztos, hogy az összes rajongó talárban, varázspálcával a kezében, vajsört kortyolgatva, tűkön ülve várja, hogy idén szilveszterkor éjfélt üssön az óra és átlépjünk ama varázslatos napba, amikor bemutatják minden idők legjobban várt találkozóját a Harry Potter egykori színészeivel.

Az előzetesben ugyan a címszereplőnk Harry nem tűnik fel, de helyette újra láthatjuk Hagridot, Neville-t, Mr. Weasleyt, Lunát és egy rövidke pillanatra a háttal álló Hermione Grangert is, aki láthatóan a Roxfort Expressre igyekszik időben felszállni. A videó végén kapunk egy listát azokról, akiket viszontláthatunk majd a világ leghíresebb varázslóiskolájának falai között, és mivel szinte mindenki rábólintott a Harry Potter találkozóra, kétségtelen, hogy nosztalgiából, könnyekből és persze bájitalokból nem lesz hiány a hamarosan érkező folytatásban.

Chris Columbus az első két film rendezője nemrég egy interjúban elárulta, hogy a évforduló alkalmából szeretné kiadatni a Harry Potter és a bölcsek köve háromórás vágatlan verzióját, amiben a nagy közösségkedvenc kísértet, Hóborc is szerepel.

via GIPHY

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még