logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Karácsonyi pulóverbe bújt a londoni T-rex

| Szerző: hirado.hu
A londoni Természettudományi Múzeumban kiállított Tyrannosaurus Rex számára készítettek egy hatalmas karácsonyi pulóvert. A cég a T-rex pulóverének mintájára elkészítette az ünnepi viselet emberi méretű változatát is.

A különleges kötött darabot egy leicesteri családi vállalkozás készítette el – olvasható a BBC oldalán.

A pulóvert megalkotó British Christmas Jumpers korábban Ed Sheeran és a parlament számára is készített már ünnepi felsőket. A legújabb elképesztő megrendelés azonban messze túlszárnyalta a korábbi kliensek számára elkészített pulóverek méretét.

A cég igazgatója, Snahal Patel elmondta, hogy a T-rex számára elkészített pulóver volt a cég eddigi legnagyobb munkája, az elkészítés több mint 100 órát vett igénybe.

„Valószínűleg ez a legnagyobb ruházat, amit eddig csináltunk. A jövőben tervezünk hasonlóan nagy projekteket” – mondta az igazgató.

A T-rex számára elkészített ruhadarab 12-szer nehezebb, mint egy hagyományos pulóver. A karácsonyi pulóver normál méretű változatát is elkészítette a cég, így bárki hozzájuthat az óriási ruhadarab kicsinyített változatához.

A múzeum egyik munkatársa, Carla Treasure elmondta, hogy szerettek volna valami szórakoztatót alkotni a nehéz évek után, hogy a látogatók visszataláljanak a múzeumba.

„Ez egy nagyon nehéz év volt a múzeum számára, szerettünk volna valami olyat csinálni, ami tényleg felkelti az érdeklődést.” Hozzátette, hogy a T-rex pulóverének hasonmásai megvásárolhatók, melynek bevételét a múzeum támogatására és a kutatásokra fordítják.

A pulóvereket készítő családi vállalkozás újrahasznosított anyagokból gyártja a ruhadarabokat, a T-rex számára elkészített karácsonyi pulóver is újrahasznosított fonalból készült.

Kiemelt kép forrása: Natural History Museum, instagram.com

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még