logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy átlagos reggel György hercegéknél – kaotikusabb, mint gondolnánk

| Szerző: hirado.hu
Apja, Vilmos meglepő titkokat árult el gyermekei reggeli rutinjáról.
Fotó: Instagram/@kensingtonroyal

Az Apple új kampányában arra ösztönzi a hallgatókat, hogy sétáljanak a mentális és fizikai egészségük érdekében. A felhíváshoz csatlakozott Cambridge hercege is, aki páratlan sétára invitálta a hallgatókat.

Az exkluzív műsor keretében a herceg részletesen mesélt családjáról, azon belül is gyermekei mindennapjairól, ami saját elmondása szerint egyáltalán nem olyan nyugodt, mint azt sokan feltételezik, ellenben annál kaotikusabb – írja az Elle.

Sarolta minden reggel tele van energiával, szinte teljesen megőrül. Körbe táncolja a házat és ezt a jó kedvet ráragasztja az öccsére, Lajosra is. Ketten bohóckodnak, miközben arról folyik a vita Sarolta és György között, hogy milyen zenét hallgassunk az autóban iskolába menet. Kicsit olyan, mintha eluralkodna a káosz, de valójában ez egy boldog pillanat, amikor csak élvezik a táncot, a bolondozást, és az éneklést

– mesélte nevetve a herceg, aki azt is hozzátette, hogy lánya abszolút kedvenc zenéje jelenleg Shakira Waka Waka című slágere.

A hír természetesen az énekesnő fülébe is eljutott, aki nemrég Twitteren reagált: “Annyira örülök, hogy tetszik a zeném, Sarolta hercegnő.”

Vilmos herceg elárulta, hogy a zene szeretetét a néhai Diana hercegné ragasztotta rá. Egyik legszebb gyerekkori emléke, amikor édesanyja vitte Harryt és őt iskolába, az odaúton pedig slágereket énekeltek torkuk szakadtából.

„Igazi családi pillanat volt és azt kívántam bár soha nem érne véget a zene, hogy ez a pillanat örökké megmaradjon. Most, ha bármikor meghallom Tina Turner Best című számát, mindig eszembe jut anya és azok a boldog, önfeledt órák, amiket az autóban töltöttünk.”

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még